·天新网首页·加入收藏·设为首页·网站导航
数码笔记本手机摄像机相机MP3MP4GPS
硬件台式机网络服务器主板CPU硬盘显卡
办公投影打印传真
家电电视影院空调
游戏网游单机动漫
汽车新车购车试驾
下载驱动源码
学院开发设计
考试公务员高考考研
业界互联网通信探索
您现在的位置:天新网 > 考试 > 考研 > 考研指南 > 考研英语
2004考研英语知识运用模拟试题及答案(一)
http://www.21tx.com 2006年04月11日
Music comes in many forms; most countries have a style of their own. __1__the turn of the century when jazz (爵士乐) was born, America had no prominent__2__of its own. No one knows exactly when jazz was__ 3__, or by whom. But it began to be__4__in the early 1900s. Jazz is America's contribution to__5__music. In contrast to classical music, which__6__ formal European traditions. jazz is spontaneous and free-form. It bubbles with energy,__7__ moods, interests
, and emotions of the people. In the 1920s jazz__8__like America. And__9__it does today.

  The__10__of this music arc as interesting as the music__11__, American Negroes , or blacks, as they are called today were the Jazz__12__. They were brought to the Southern states__ 13__ slaves. They were sold to plantation owners and forced to work long__14__. When a Negro died his friends and relatives__15__a procession to carry the body to the cemetery. In New Orleans, a band often accompanied the__ 16__. On the way to the cemetery the band played slow, solemn music suited to the occasion.__17__on the way home the mood changed. Spirits lifted. Death had removed one of their__18__, but the living were glad to be alive. The band played__19__music, improvising(即兴表演) on both the harmony and the melody of the tunes__20__at the funeral. This music made everyone wan to dance. It was an early form of Jazz .

  1. A) By B) At C) In D) On

  2. A) music B) song C) melody D) style

  3. A) discovered B) acted C) invented D) designed

  4. A) noticed B) found C) listened D) heard

  5. A) classical B) sacred C) Popular D) light

  6. A) forms B) follows C) approaches D) introduces

  7. A) expressing B) explaining C) exposing D) illustrating

  8. A) appeared B) felt C)seemed D) sounded

  9. A) as B) so C) either D) neither

  10. A) origins B) originals C) discoveries D) resources

  11. A) concerned B) itself C) available D) oneself

  12. A) Players B) followers C) fans D) pioneers

  13. A) for B) as C) with D) by

  14. A) months B) weeks C) hours D) times

  15. A) demonstrated B) composed C) hosted D) formed

  16. A) demonstration B) procession C) body D) march

  17. A) Even B) Therefore C) Furthermore D) But

  18. A) number B) members C) body D) relations

  19. A) sad B) solemn C) happy D) funeral

  20. A) whistled B) sung C) presented D) showed

  参考答案:

  1.B 2.A 3.C 4.A 5.C 6.B 7.A 8.D 9.B 10.A

  11.B 12.D 13.B 14.C 15.D 16.B 17.D 18.B 19.C 20.C

上一篇: 考研英语模拟试题[1]
下一篇: 研究生入学考试模拟英语试题[1]答案及解析

关于我们 | 联系我们 | 加入我们 | 广告服务 | 投诉意见 | 网站导航
Copyright © 2000-2011 21tx.com, All Rights Reserved.
晨新科技 版权所有 Created by TXSite.net